Meubelmaker, smid, stoffeerder; je bent al jaren zelfstandig ambachtsondernemer. Je hebt een mooie werkplaats, een website en een portofolio vol producten. Je kan alles maken wat de klant vraagt. Misschien sta je af en toe op een beurs. Maar de meeste klanten komen bij jou als vakman terecht via het aloude fenomeen van mond-tot-mond reclame.

Podium voor vakwerk

Online winkelen is enorm populair. Meer dan ooit ontstaat de keuze van de consument online. Daar zoekt, bekijkt en informeer hij of zij zich. Is tussen al die anderen een goede vakman- of vrouw wel vindbaar op het internet ? Durf de klant wel direct te kopen vanaf een website? Ook interactieve social media heeft een vlucht genomen. Voor maker kost het veel tijd om hier aan mee te doen. Toch laten mensen zich graag informeren door vrienden. Een goede tip, link is snel gegeven. ‘Mond-tot-mond’ reclame gaat tegenwoordig via het net.

Hoogwaardig, ambachtelijke vaak op-maat-gemaakte producten koop je niet op het web. Die wil je zien, voelen, beleven.


Goeters is – online – het vindbare vertrouwde adres. Stelt ambacht en vakmanschap centraal. Vertelt het verhaal en toont het gezicht achter het product. Nee, wij zijn NIET een van de 50.000 webwinkels. Goeters is het vertrouwde en wetenswaardige adres voor kwalitatieve producten van Nederlandse vakmensen. Een kwaliteitssignatuur met zeer vakkundige en betrokken vakmensen.

Waar vind je ons?

De ambachtondernemers waar Goeters mee samenwerkt maken – ieder in hun eigen werkplaats, atelier of smederij – prachtige producten.  Je treft  hen door heel Nederland. Thuisbasis en bezoekadres van Goeters is de houtwerkplaats in Utrecht.


Altijd welkom op de werkplaats. Laat het ons van te voren even weten, als je langs wil komen.

Ambitie

Goeters  brengt de goede  vaklieden samen.  En vertelt hun verhaal. Toont de mooie producten. Laat materialen spreken. Geeft ambacht aandacht.  Op de website, In ‘Nieuws van Goeters’, in de media, op een beurs. Neemt de ambachtsondernemer het commerciële gedoe uithanden. Goeters geeft vaklieden het verkooppodium dat ze nodig hebben, dat ze verdienen.

Goeters heeft in zijn  ‘Goeters Gilde’ inmiddels een schare aan echt goede vaklieden verzameld.  Zelfstandige ambachtsmannen en -vrouwen die hun vak verstaan en sporen verdiend hebben. Hun producten verkoop je niet vanaf een beeldscherm, hun vakmanschap mag gezien worden!

Goeters wil in het midden van het land het eerste ‘werkplaats-en-warenhuis’ opstarten. Een mini-economie op locatie waar de hele keten – van materiaal, productie tot consumentenproduct – zichtbaar en te koop is.

Lees meer over dit bijzonder plan en kijk hoe jij kan bijdragen.

150601 banner Investeren crowdfunding Goeters