Wie is Dominique?

Ik geloof dat succes  vooral te danken is aan dingen  doen waar je goed in bent.  Waar je plezier aan beleeft.  Ik creëer graag met mijn bedrijf de ruimte voor goede vak- en ambachtlieden om mooie dingen te blijven maken.  Ik bewonder vakmanschap. Maar ben vooral een gedreven en gepassioneerd retailer en marketeer en in bescheiden mate meubelmaker.

 

De vrouw achter Goeters

Dominique Huinck heeft in 2012 de stap gezet op weg naar een eigen onderneming. Zij is naar eigen zeggen een Ondernemer op Avontuur. Op authentieke wijze, combineert zij haar rijke ervaring en haar passie voor ambacht (meubelmaken). Zij heeft de afgelopen 20 jaar als manager en marketeer haar sporen verdiend in de detailhandel, bij toonaangevende winkelketens als V&D, GAMMA en The Body Shop. Haar professionele achtergrond tref je op Linkedin.

Retailer, marketeer én meubelmaker

Het ambachtelijke handwerk van het meubelmaken heeft zij leren kennen op het Hout- en Meubilering college in Amsterdam. In 2009 heeft zij bij de De Schrijn, werkplaats voor hout & ambacht in Langbroek haar opleiding tot meubelmaker gevolgd. Naast het runnen van Goeters, is zij veel te vinden in de goed uitgeruste Utrechtse werkplaats. De werkplaats die zij deelt met collega’s van het Meubelmakerscollectief Utrecht.

Dominique Huinck ondernemer achter Goeters

Dominique-Huinck ondernemer achter Goeters foto Marike Pagee