Het is een tijd van digitalisering en vluchtige social media. Toch staat ambacht meer en meer in de schijnwerpers. De vraag naar en aandacht voor vakmanschap, het gebruik van echte, eerlijke materialen wordt groter. Het blijft lastig om de goede en juiste ambachtslieden te vinden.

Investeer in Goeters

Goeters is een jonge, bijzondere onderneming voor en door ambachtslieden. Geen massaproductie, maar maatwerk van topkwaliteit. Met eerlijke materialen voor klanten met smaak en onderscheidingsvermogen.

Door bundeling van zelfstandige specialisten in één gebouw met werkplaatsen, ateliers én winkelruimte is bijna elk product te maken zoals jij het wil en kunnen klanten meepraten, kijken, kiezen en kopen.

Om deze ambitie waar te maken heeft Goeters een plan, een heldere visie waarin de bijzondere bedrijfs- en winkelvorm uit een zijn gezet.Kijk verder naar dit bijzondere plan en hoe jij kan helpen het mogelijk te maken.


Je plannen realiseren dankzij de mensen om je heen.

Crowdfinancing

Samen met  Stichting Wekomenerwel – pioneer in de wereld van de crowdfinancing-  heeft Dominique de afgelopen jaren een 50-tal investeerders bij eengebracht. Veelal particulieren die houden van kwalitiet en vakmanschap. Die geloven in Goeters, in het ondernemersschap van de vakmensen en willen bijdragen aan het werkplaats-en- warenhuis.

Stichting Wekomenerwel  was de motor achter het samenbrengen van  ondernemers met goede ideeën en investeerders van nu. Met een no-nonsense aanpak en een kritische kijk. Met deze nieuwe manier van financieren hebben de initiatiefnemers prachtige initiatieven van de grond gekregen. En hebben ze ook nog eens een zetje aan de economie gegeven.

Op eigen kracht

Goeters zet haar crowdfunding campagne voort, op eigen kracht en ondersteunt door een gedegen financiële partner.  Interesse om te investeren, kijk hier verder naar de werkwijze. 

 

” Wekomenerwel is in 2009 gestart als eerste crowdfunding platform voor zakelijke financiering met ambities starters en MKB bedrijven volgens haar methode, gebaseerd op het principe van “the wisdom of the crowd”, gefinancierd te krijgen. Tweede doel is geweest dat de financieringsmethode breed geaccepteerd zou worden door alle betrokkenen. 

ER is inmiddels veel bereikt. aantallen zijn enorm toegenomen, crowdfunding als zakelijke financieringsvorm is breed geaccepteerd geraakt. Niet alleen bij ondernemers en investeerders ook bij intermediairs, overheid(gerelateerde instellingen etc. 

Wekomenerwel is mede-oprichtier geweest van de Branche vereniging Nederland Crowdfunding en heeft haar de eerste voorzitter geleverd. Vele platforms hebben zich op de markt gestort.

De branche is volwassen geworden en er is ruim voldoende aanbod van platforms aan ondernemers . wij vinden het dan ook tijd om onze activiteiten te beeindigen per 1 november 2017. “

Aldus Mark Hillen en Willem des Tombes