Goeters – zn – (mw van ‘goed’); dingen, spullen, bezit.

Goeters werkplaats en winkel voor mooie nuttige dingen

‘Mooie, nuttige dingen niet verloren laten gaan, (her)produceren en beschikbaar maken voor mensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en aandacht besteden aan kwaliteit in hun woon- en bedrijfs-omgeving’. Dat is wat ik voor ogen heb.

Ik zie dat goede vak- en ambachtslieden moeite hebben de weg naar hun klant te vinden. En vice versa. Want waar vind je als consument of bedrijf een goede vakman?

Ik bouw die brug. Het concept van Goeters is gebaseerd op het verbinden van maker en klant. Goeters is creator van enerzijds een Gilde van zelfstandige vak- en ambachtlieden en anderzijds het Genootschap van liefhebbers en gebruikers van mooie nuttige dingen.

 

 

 

Wat is Goeters? Bekijk de film

Ouderwets vakmanschap

Ambachtslieden willen hun passie en talent in hun vak steken. In de mooie dingen die zij maken. Goeters biedt een (digitale) etalage waar ambachtslieden hun producten kunnen presenteren. Zodat het vakwerk zichtbaar en beschikbaar wordt voor klanten die mooie nuttige dingen zo waarderen.

Steeds meer mensen kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Zij geven niet om mode of een merknaam. Zij weten heel goed zelf wat mooi is. Herkenbare, eerlijke materialen. En ze houden onmiskenbaar van kwaliteit.

Voor hen is Goeters een werkplaats en winkel [een plek] waar al dat moois bijeen is gebracht. Waar ze kunnen rondkijken. Het verhaal en het gezicht achter het product leren kennen.  En waar het duidelijk is dat de spullen van uitstekende kwaliteit zijn, door vakmensen gemaakt.

De toegevoegde waarde van Goeters is de herkenbare kwaliteitssignatuur. Dat voor de vakman de weg naar de klant vrij maakt, hun werk aan de wereld toont en hen ondersteunt in de zakelijke afwikkeling.

 

 

Wil je meer weten over Goeters?

Neem gerust contact op.