Werkplaats & winkel

Bij Goeters vind je mooie nuttige dingen gemaakt door kwalitatieve, zelfstandige vak- en ambachtslieden. Authentieke producten. Vaak zijn het unieke exemplaren, gemaakt van eerlijke materialen. En met een bijzonder verhaal. Net-dat-ene!

‘Wat je wel in je hoofd hebt, maar niet in de winkel treft.’

Meedenken  en maatwerk

Natuurlijk zoek je dingen die precies passen bij jouw smaak, aangepast naar jouw wens. Of dat op-maat-gemaakt wordt voor in je bedrijf. Van hele gewone, tot niche geworden producten. In een tijdloze, functionele stijl. Gegarandeerd van goede kwaliteit.

Op deze site tref je steeds weer nieuwe producten, ontworpen en gemaakt door vaklieden. Laat je verrassen door het verhaal. Maak kennis met de vaklieden in het Goeters Gilde, met het gezicht achter de producten. Heb je een mooi artikel gezien; dat kan je dat altijd bestellen. We maken het met plezier voor jou. Ben je op zoek naar iets speciaals of wil je het net iets anders; laat het ons weten.

Hebbedingen

We hebben geen standaard webwinkel of uitgebreide bestelmogelijkheid. Wij hebben nl. graag persoonlijk contact met de klant om  zaken goed af te stemmen. Graag scheppen we de gelegenheid om materialen, kleuren, afwerking te beoordelen, een product uit te proberen of de werkplaats te bezoeken. Toch kan je voor steeds meer leuke hebbedingen al direct een bestelling plaatsen. 

Mooie nuttige dingen

Ben jij liefhebber van mooie, kwalitatieve spullen? Bewonderaar van ambacht en vakmanschap? Speurder naar vergeten, verborgen zaken? Of de professionele amateur die graag meedenkt en zelf ontwikkelt? Laat je informeren en inspireren door Goeters.

Het Goeters Genootschap is de spil in het opsporen van mooie nuttige dingen. Producten, die door tijd, mode, commercie of andere reden stil uit het hedendaagse aanbod zijn verdwenen. Het Genootschap is een belangrijke aangever van voorbeelden en idee├źn van producten die niet verloren mogen gaan. Goeters zorgt dat ze weer gemaakt worden en te koop zijn.

Op een verrassende en wetenswaardige manier informeert Goeters over ambacht, de vaklieden en de producten. We delen graag de mooie, leuke en gekke mensen en producten die zij tegenkomen. Beleef mee en bekijk hier de laatste ‘Nieuws van Goeters‘.

Je treft Goeters ook op Facebook en Instagram. En we laten op YouTube en Pinterest nog meer mooie beelden en achtergronden zien van de vakmensen en hun producten. Je bent bij deze uitgenodigd om het te bekijken.


Het Gilde van vak- & ambachtslieden is continu in ontwikkeling. We hebben goede contacten met:

  • Hout- en schrijnwerkers, meubelmakers die veelal zelf hun producten ontwerpen en maken
  • Een houtzager met mobiele zagerij
  • Klassieke smeden; hun metaal- en smeedwerk
  • Metaal specialist
  • Een steenhouwer
  • Een touwsplitser met gekke, grote schommels
  • Een vakkundige stoffeerder voor hedendaagse en klassieke meubels
  • Een glazenier, voor restauratie en nieuw ontwerp
  • Keramisten. of liever porselein specialist, steengoed draaier en keramisch vormgever 
  • En een ambachtelijk leren tassenmaker

Interesse ?

Geef je op en ontvang via de mail Nieuws van Goeters