Zo werkt Goeters

 

Natuurlijk orienteer je je op internet. Maar wees eerlijk  een grote, vaak kostbare aankoop zeker van een op maat gemaakt artikel wil je zien, aanraken, meedenken, kijken hoe het gemaakt wordt en door wie.

Zo werkt Goeters

Wij ontwerpen, maken en verkopen gebruiksartikelen voor huis, tuin en bedrijfsomgeving.

Prijzen op de site zijn inclusief BTW af werkplaats, tenzij anders vermeld. Wijze van bezorging en de bezorgkosten zijn zeer afhankelijk van de aard van het artikel, de klant en de maker.  Overlegggen we vantevoren met je.

Goed spul

Wij houden niet van weggooien, slechte kwaliteit en vervuilende materialen. Wij maken degelijke producten van eerlijke materialen. Gebruiksartikelen die een generatie, liefst meer mee gaan.

Natuurlijke materialen

Wij werken met materialen die spreken, die je herkend en veelal rechtstreeks uit de natuur komen. De eigenschappen van natuurproducten horen inherent bij het eindproduct. Geven het artikel karakter. Maar deze eigenschappen zijn ook gevoelig voor omgevingsfactoren, kunnen zorgen voor kleine verschillen van (onder) delen.

Vakmensen

Op www.goeters.nl treft je mooie nuttige dingen, die bedacht en gemaakt zijn door de vak- & ambachtslieden van het Goeters Gilde. Kleinschalige zelfstandige ondernemers. Vaklieden die proberen bij voorkeur zo perfect mogelijk af te leveren. Echter het imperfecte, onregelmatige en soms robuuste kenmerkt hun werk de unica’s  die zij maken.

Bekijk hier de algemene voorwaarden van Goeters

Geen serie productie

Zij maken unieke artikelen op-maat, vaak nog met de hand in eigen werkplaats. De vaklieden van het Goeters Gilde kunnen bijna alles maken wat je vraagt. Op de site delen we de prachtige artikelen die zij nu al maken, je zo bij ons kan kopen.

Vertel ons vooral waar jij naar op zoek bent. Net-dat-ene wat je wel in je hoofd heb, maar niet in de winkel treft.

Neem even de tijd.

Sta stil bij waarom je iets nodig hebt. Kies voor kwaliteit. Laat je verrassen door de rijkdom van het materiaal. Beleef de passie, de ‘ziel ‘ die vakman of -vrouw in het product heeft gelegd. Juist die elementen maken een product bijzonder. Artikelen van Goeters worden vrijwel altijd op bestelling gemaakt. Specificaties, bezorging en levertijden zijn in overleg met de klant.

Persoonlijk afstemmen

Wij hebben graag persoonlijk contact met de klant om vooraf zaken goed af te stemmen. We scheppen graag de gelegenheid om materialen, kleuren, afwerking te beoordelen,  een product uit te proberen of de werkplaats te bezoeken.